Strogi režim ishrane Gwyneth Paltrow donio loše etikete: Optužuju je da ugrožava djecu

Ova 50-godišnjakinja gostovala je u epizodi "The Art of Being Well" i u detalje je opisala svoju dnevnu wellness rutinu

17.03.2023. 21:40
  • Podijeli:
Gwyneth Paltrow, Profimedia-1664356550118.webp Foto: Profimedia

Bivša glumica, sada wellness guru Gwyneth Paltrow zbog svojih stavova, proizvoda i izjava često ispadne kontroverzna. Nakon posljednjeg gostovanja u podcastu u kojem se raspričala o svojim "zdravim navikama" na tapetu su uzeli korisnici TikTok-a i nazvali je novim pojmom "almond mom", u doslovnom prevodu "badem mama". Taj se termin koristi za odrasle koji svoj režim ishrane nameću djeci.

Ova 50-godišnjakinja gostovala je u epizodi "The Art of Being Well" i u detalje je opisala svoju dnevnu wellness rutinu, dok je intravenozno primala infuziju.

"Stvarno se sramotim sada. Volim infuziju i jako rano sam je usvojila", objasnila je Gwyneth koja ne vidi ništa loše u tome. Nastavila je da su joj glutation i fosfatidilkolin najdraži. "Prilično ih je teško naći, a od njih se osjećam tako dobro", dodala je.

Osim toga opisala je svoju dnevnu wellness rutinu, a priznala je da se pridržava povremenog posta te svakog dana tek u podne pojede nešto "što joj neće podići šećer u krvi". "Volim juhu, većinu dana jedem juhu od kostiju", objasnila je. Zatim kreće na trošenje te juhe koju je pojela. "Trudim se kretati sat vremena, tako da ili odem u šetnju ili vježbam pilates ili vježbe Tracy Anderson", nabrojala je osnivačica Goopa. Nakon toga Gwyneth provodi suho četkanje u sauni punih 30 minuta. Za večeru jede mnogo povrća s namirnicama koje propisuje Paleo dijeta kako bi "osnažila svoju detoksikaciju".

Korisnici TikToka odmah su komentarisali izgled glumice koja je intervju dala bez šminke s flasterima pod očima, a njenu rutinu opisali su kao "odvojenu od stvarnosti". "Nepodnošljivo", iskreno je komentarisao jedan. "Izgleda fizički bolesno, koliko ta infuzija stvarno pomaže?", komentarisala je druga osoba. "Majka svih ‘badem majki‘", nastavili su se komentari.

"Od čega se detoksicira, ako ne jede?", postavili su TikTokeri neka logična pitanja. Nije ovo prvi put da obožavatelji i pratitelji kritikuju Gwyneth zbog njenog detoksa, a posljednji put napali su je zbog recepta za "detoks salatu od lososa". "Stalno se detoksicira/resetira onime što jede. Izgleda opsesivno. Također čini se kao poremećaj prehrane, čini se nezdravo", zaključio je jedan pratitelj tada.

  • Podijeli: