Sandra Afrika zaradila 3,7 miliona evra od biznisa sa bivšim

Od cijena njenih stanova će vam se zavrtjeti u glavi

16.03.2023. 17:27
  • Podijeli:
sandraafrika (1)-641305aadf8cb.webp Foto: Instagram/sandraafrika

Pjevačica Sandra Afrika, kako navode domaći mediji, zaradila je veliku sumu novca od zidanja zgrada u Šapcu.

Naime, ona je uplovila u biznis izgradnje sa menadžerom, i bivšim dječkom, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je za početak izgradila dvije zgrade, i tako uzela čak 3,7 miliona evra.

„Sandra je postala prava investitorka, odlično se razumije u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su poslije raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svjetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i cijelom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mjesto, a zgrada ima obezbjeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara“, kaže izvor blizak pjevačici.

„Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grijanje. Niko ne može da vjeruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi željeli da žive baš u takvim zgradama“, rekao je izvor za Informer, pa dodao:

„Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najvjerovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.“

Sandra je istakla da ipak ne želi stan za sebe u tim zgradama.

„Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gdje imam stan, pa mi ne treba još jedan“, kaže Afrika za Informer.

  • Podijeli: