Šakira prvi put o razlazu sa Pikeom

"Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom djecom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu", otkrila je pjevačica

  • Podijeli:
Shakira, Profimedia-1663832053807.webp Foto: Profimedia

Latino zvijezda Šakira i fudbaler Žerar Pike nedavno su objavili da se rastaju nakon 12 godina veze, a pjevačica je sada prvi put progovorila o razlazu.

Oni imaju i sinove Milana i Sašu nad kojima je pjevačica dobila i starateljstvo, a Šakira je sada prvi put o svemu progovorila javno.

"O ovome je zaista teško pričati uživo, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu. Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim cijelu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj djeci. Nevjerovatno teško", rekla je ona za časopis „Elle“.

"Pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom djecom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vijesti na mreži, i to stvarno utiče na njih", dodala je ona.

Ipak, Šakira nije željela da komentariše navodnu prevaru i novu romansu svog bivšeg partnera.

"Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih dijelili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u taj odnos i svoju porodicu", tužno je rekla Šakira.

Ona je istakla i da je imala „nomadski život“ prije nego što su im djeca krenula u školu, a onda su se preselili u Barselonu zbog Pikeove karijere, umjesto da se presele u SAD zbog njene karijere.

"I tako, jedno od nas dvoje je moralo da uloži taj napor i žrtvuje se. Ja sam upravo to uradila – stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došala u Španiju da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. To je bila žrtva ljubavi. Zahvaljujući tome, moja djeca su dobila ovakvu mamu, a ja sa njima imam nevjerovatnu konekciju koja je neraskidiva i koja nas održava. To je to. To je sve što mogu da kažem", zaključila je Šakira za pomenuti medij.

  • Podijeli:

Tagovi