Oprah i Cher otkrile što im je Tina Turner rekla prije smrti: "Bila je spremna otići"

Legendarna pjevačica preminula u Švicarskoj u srijedu

26.05.2023. 17:15
  • Podijeli:
tina turner profimedia-0060586139-646e5ca9462ce.webp Foto: Profimedia

Legendarna rock pjevačica Tina Turner preminula je u srijedu u dobi od 83 godine u svom domu u Kusnachtu, blizu Züricha u Švicarskoj. Tina je preminula prirodnom smrću, u snu, a od nje se već dva dana opraštaju brojni fanovi i kolege, među kojima su i njezine dvije vrlo dobre prijateljice Oprah i Cher.

Njih su dvije ujedno otkrile i što im je posljednje Tina rekla prije smrti, a čini se da je slavna pjevačica bila spremna na to. "Bila sam uvjerena da je bolesna, ali sam je vidjela 2019. godine, posjetila sam je u bolnici i tada mi je rekla da je spremna otići. Tačnije, rekla mi je da je spremna napustiti ovaj svijet. Očekivala sam i da će to biti posljednji put da ću je vidjeti", rekla je Oprah za CBS Mornings.

A slično iskustvo imala je i Cher. "Dugo se borila s bolešću i bila je vrlo snažna, baš onoliko koliko ljudi i misle da je, ali pred kraj mi je rekla: 'Stvarno sam spremna. Ne želim se više boriti s ovim", rekla je Cher u emsiji The Beat with Ari Melber.

Cher je isto tako otkrila da je u Tininu domu u Švicarskoj postojao uređaj za dijalizu, ali to je sve što je htjela otkriti od detalja.

  • Podijeli: