Nicolas Cage u novom biznisu

On se pridružuje velikom broju poznatih koji su krenuli u posao sa alkoholnim pićima

16.03.2023. 17:19
  • Podijeli:
nicolas_cage_profimedia 1-64130b0197466.webp Foto: Profimedia

Jedan od najprepoznatljivijih glumaca Hollywooda Nicolas Cage baca se u novi biznis. 

Neki su taj njegov potez opisali kao neočekivan zaokret u karijeri. Naime, ovaj 59-godišnji Oscarovac uskoro će pokrenuti vlastiti brend alkoholnog pića, a navodno je zaštitio svoje ime kao vrstu burbona. 

"To je postala glavna stvar u Hollywoodu, imati svoj brend pića. Može biti iznimno unosno", kazao je jedan izvor za The Sun.

"Nic je čovjek za whisky i bourbon i krenut će u tom smjeru. Ima istančan ukus tako da će to biti zaista dobra pića", dodao je.

Ova vijest stigla je gotovo istovremeno kao i ona da se David Beckham aktivirao po pitanju proizvodnje vlastitih alkoholnih pića. Bivši fudbaler želi pokrenuti vlastiti brend alkoholnih pića s kojim bi, uz pivo, proizvodio žestice poput tekile. Beckham navodno čeka da mu istekne ugovor s brendom whiskeya Haig Club, za koji je od 2014. zaštitno lice. Bivši sportista navodno traži partnere da mu pomognu razviti brend pića, a navodno razmatra i mogućnost da proizvodi sokove i bezalkoholno pivo.

Dvojica novih proizvođača alkohola iz svijeta slavnih samo će se pridružiti velikom broju njihovih kolega iz svijeta showbusinessa koji već imaju vlastita (alkoholna) pića i zarađuju ozbiljan novac na tome. 

Tako glumac Ryan Reynolds ima svoj vlastiti gin Aviation American Gin, a Brad Pitt proizvodi vrhunska vina iz svojih vinograda u Francuskoj. Naime, iz vinarije Miraval dolazi jedan od najboljih rosea na svijetu, kao i odličan rose šampanjac Fleur de Miraval. Strast prema vinima u posao je pretočila i pop zvijezda Kylie Minogue, koja osim klasičnih alkoholnih vina proizvodi i bezalkoholna, a sva vina su joj rose. Strast prema ružičastim vinima dijele i Sarah Jessica Parker koja proizvodi francuski Invivo X te Cameron Diaz sa svojim Avaline Rose.

Dame su rijetke u svijetu alkohola, no uz spomenute, svoj brend pića imaju pjevačica Rita Ora koja proizvodi Próspero Tequilu, Kendall Jenner koja ima 818 Tequilu, a za votku se odlučila Kate Hudson koja ima svoju King St. Vodku.

Vlastiti brend tekile imaju redom A-listeri iz svijeta filma i sporta: George Clooney (Casamigos Tequila), Dwayne Johnson (Teremana Tequila), Michael Jordan (Cincoro Tequila) i LeBron James (Lobos Tequila). Reper i poduzetnik Snoop Dogg u svojoj širokoj ponudi proizvoda za zabavu odraslih ima i Indoggo Gin.

Za "obojana" alkoholna pića odlučili su se Matthew McConaughey koji ima Wild Turkey Longbranch Bourbon, megapopularna Metallica proizvodi američki whiskey Blackened, a za isto piće odlučio se i Bob Dylan koji je svoj viski nazvao prema jednom od najpoznatijih hitova - Heaven’s Door Whiskey. Bruno Mars proizvodi SelvaRey Rum, dok uvijek posebni Jay-Z proizvodi konjak - D‘usse Cognac.

  • Podijeli: