Miodrag Radonjić o slobodnom vremenu: Jedem, pijem kafu i čuvam dijete

Ništa spektakularno, kaže glumac o svojim slobodnim danima

26.03.2023. 19:05
  • Podijeli:

Blago Baćinoj supruzi, jer vjerovatno njen dragi nikad nije kasnio na ljubavne sastanke, a znamo da i sad žuri, iako smo uspjeli da mu ukrademo još jedan momenat.

"Svakako da me frustrira. Ja generalno ne volim da čekam nekog, a tako ne volim ni da mene čekaju drugi ljudi. Vjerujem da je sklonost većine da vole da budu udobni, opušteni, da tako kažem i da nemam taj stres da li stižem ili ne", kaže Miodrag Radonjić, koga svi zbog uloge u filmu "Južni vetar" zovu Baća.

Glumac je uvijek tačan kao Švajcarac. Doduše, nismo u Švajcarskoj, pa se dešava da bude kašnjenja određenih scena za filmove.

"Dešava se naravno. Svašta se dešava. Tu su i neke spoljne okolnosti, kao što je vrijeme, nevrijeme. Kreneš da snimaš po oblačnom vremenu, kad ono odjednom se razvedri u sred scene Sunce, direktor fotografije se onda hvala za glavu, ne može poslije to da montira i tako dalje. Tako da svašta se dešava, pa prebacimo scenu za drugi dan i tako. To je sve normalno i to je dio posla, da se prilagođavamo".

Kada je bio mali i imao više slobodnog vremena, volio je da zapjeva sa svojim bratom, dok bi njegova majka, Branka Lolić svirala harmoniku, jer je ona bila prvakinja harmonike nekadašnje Jugoslavije. 

Inače, Lepa Brena i Baćina majka su osamdesetih godina imale istog menadžera, sada pokojnog Raku Đokića.

Danas, kako kaže nema vremena da zapjeva, a trenutke slobodnog vremena, ne provodi uz maminu harmoniku.

"Normalno kao svi drugi ljudi. Jedem, pijem kafu, čuvam dijete".

Baća nam je otkrio još mnogo štošta, a sve to saznajte u video snimku. 

  • Podijeli: