Mama golmana Hajduka ukrala slavu juniorima: Sine, ljubi te majka

Ona se sada oglasila na društvenim mrežama, te objavom ukrala slavu igračima Bilih

17.03.2023. 14:45
  • Podijeli:
Renata Lovrinčević Buljan_foto_Instagram-641447fb15d5d.webp Foto: Instagram/fitnesslife_by_renata_

Hajdukovi juniori pobjedom protiv Borussije Dortmund izborili su prolazak u polufinale juniorske Lige evropskih prvaka, a golmana Bornu Buljana (17) uvijek bodri mama, Miss Universe 2000. godine Renata Lovrinčević Buljan (45).

Ona se sada oglasila na društvenim mrežama, te objavom ukrala slavu igračima Bilih.

"Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne fudbalske porodice i zbog toga su ostvarili pobjedu nad "nepobjedivima" - započela je emotivnu objavu Lovričević Buljan", prenosi 24sata:

"Za porodicu se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku. Bravo, sine, ljubi te majka..., a i tata i brat, naravno. Naš si ponos", zaključila je mama Renata.

Nakon osvojene titule za Miss, Renata je završila Kineziološki fakultet i radi kao privatna trenerica u fitness centru u Solinu. Bivša misica sinu Borni kuha, pazi da mu prehrana bude nutricionistički bogata, piše 24sata. Zajedno odrade i kondicioni trening u teretani. Renata ima Instagram profil sa 150.000 pratitelja na kojem promovira fitness.

 

  • Podijeli: