Kim Kardashian: Umrem iznutra svaki put kad moja djeca slušaju Kanyeovu muziku

Bivši supružnici na ratnoj nozi

26.05.2023. 08:34
  • Podijeli:
Kim Kardashian (2)-645b66ac92f2d.webp Foto: Profimedia

Kim Kardashian je u posljednjoj epizodi The Kardashiansa iskreno progovorila o svom burnom razvodu od Kanyea Westa. Reality zvijezda nije ništa zadržala u premijeri treće sezone, a dok je emotivna Kim tražila utjehu u majci Kris Jenner, otkrila je kako je nestalno Westovo ponašanje naštetilo njenom blagostanju.

"Provela sam cijelo jutro u napadu tjeskobe, osjećala sam se kao da jednostavno ne mogu disati cijeli dan. Znate kad ste na rubu suza... tako sam se osjećala cijeli dan. Izmislio je najluđu priču o tebi i snimci, a mi šutimo, šutimo kroz sve laži", rekla je Kris.

Jenner je dodala kako Kanye neprestano potkopava Kim iznoseći njenu zloglasnu snimku seksa s Ray J-om iz 2007., za koju je Kim rekla da će "sve njegove smicalice jednog dana biti mnogo štetnije za djecu od njene snimke" i dodala da je teško kada je njeno četvero djece toliko vezano za svog oca.

"Uđem u auto i svaki dan djeca žele svirati tatinu muziku, a ja kažem: 'On je najbolji!' Pustim ga i pjevamo zajedno, a iznutra umirem jer ću im zauvijek biti najveća navijačica i jednog dana, kad se sami uvjere, odgovarat ću im što god žele. A to je puno", kaže ona.

  • Podijeli: