Georgina Rodriguez od glave do pete privlačila poglede u Cannesu

Partnerica Cristiana Ronalda odabrala dizajnera iz Tunisa

26.05.2023. 07:31
  • Podijeli:
georgina rodriguez reuters-647043f883976.webp Foto: Reuters

Georgina Rodriguez već nekoliko godina unazad je gošća Filmskog festivala u Cannesu, a jučer se pojavila na premijeri francuske drame "Last Summer" ("L'Été dernier") u kreacijama tuniskog dizajnera Alija Karouija kojim je naglasila prepoznatljive obline.

Španska influenserica u hotel Martinez stigla je u ljubičastoj haljini koja je pratila njenu liniju tijela, a za formalno pojavljivanje na samom festivalu te amfAR Gali birala je nešto elegantnija izdanja.

Partnerica Cristiana Ronalda nosila je zlatnu svjetlucavu haljinu koja je bila ukrašena stotinama šljokica, a dizajnirao ju je Ali Karoui. Kosu je nosila pokupljenu u rep, a komad odjeće koji se vukao za njom naglasio je njene prepoznatljive obline. Izgled je upotpunila blistavim naušnicama i s nekoliko narukvica.

Za amfAR Galu koju organizira fondacija za istraživanje AIDS-a, jedna je od vodećih svjetskih neprofitnih organizacija posvećena podršci istraživanju i prevenciji ove bolesti, birala je crnu midi haljinu.

Također, i ovaj komad bio je ukrašen šljokicama. Crna koktel haljina s otvorenim ramenima imala je prorez do bedara, a i nju je dizajnirao Ali Karoui. Haljinu je uskladila s crnim salonkama na petu Le Silla.

Rodriguez je upotpunila svoj izgled ogrlicom s dijamantima i ljubičastim dragim kamenjem, dijamantnim prstenom i narukvicom, brenda Chopard.

Ovo nije prvi put da Rodriguez radi sa Alijem Karouijem. U januaru, na dodjeli nagrada Joy Awards 2023. u Saudijskoj Arabiji, influenserica je nosila plavu haljinu s kapuljačom i duge rukavice koje je dizajnirao Karoui.

  • Podijeli: