Dekolte Salme Hayek glavna je tema svakog crvenog tepiha

Izaziva veliku pažnju gdje god se nađe

25.05.2023. 09:04
  • Podijeli:
Salma Hayek_foto_reuters-6469ea63d8ec0.webp Foto: Reuters

Jedna od glumica koja uvijek privuče veliku pažnju na crvenom tepihu je 56-godišnja Salma Hayek koja najčešće bira provokativne haljine dubokog dekoltea, a zbog toga je naišla i na negativne komentare.

Ove godine u Cannesu se pojavila u haljini poznatog britanskog dizajnera Alexandera McQueena koja je istaknula njene raskošne obline za koje mnogi tvrde da se podvrgla plastičnoj operaciji, no glumica to oštro opovrgava.

"Nekim ženama se smanjuju. Ali postoje neke žene koje kad se udebljaju, grudi im rastu, a druge žene kad dobiju djecu i doje, grudi rastu i više se ne spuštaju, a onda u nekim slučajevima kad si u menopauzi , ponovno rastu", objasnila je američko-meksička glumica u jednom od intervjua.

"Ja sam jednostavno jedna od onih sretnica kojoj su u svakom tom slučaju rasle, i da, prirodne su. Promijenila sam puno veličina grudnjaka, i leđa mi pate zbog toga. Puno ljudi ne priča o tome, a trebalo bi", pojasnila je lijepa glumica.

Podsjećamo, mnogi Salmini fanovi se dive njenoj ljepoti i mladolikom izgledu, ali smatraju da treba pronaći stilistu kako bi svoj stil učinila elegantnijim i prilagođenijim njenom statusu.

 

  • Podijeli: