Andželina Džoli snimljena s markatnim milionerom

Džoli se izuzetno rijetko pojavljuje u javnosti sa muškarcima za koje bi se moglo posmunjati da su njeni emotivni partneri

26.03.2023. 18:54
  • Podijeli:
Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild foto profimedia-6420785639b19.webp Foto: Profimedia

Anđelina Džoli viđena je prije dva dana u Malibuu u društvu poznatog bogataša. Glumica se nakon razlaza od Breda Pita 2016. a onda i njihovog razvoda tri godine kasnije, izuzetno rijetko pojavljuje u javnosti sa muškarcima za koje bi se moglo posmunjati da su njeni emotivni partneri.

Susret u Malibuu je zbog toga naročito zanimljiv. A ko je muškarac pored holivudske zvijezde? Riječ je o britanskom milijarderu Dejvidu Mejeru de Rotšildu, sa kojim je glumica provela tri sata u restoranu, piše Pejdž siks, prenosi Blic.

Dok je izlazila iz restorana, Anđelina nije skidala osmijeh sa lica, srdačno se osmjehnula paparacima i kao da uopšte nije željela da sakrije ovaj sastanak od javnosti.

Glumica je sjajno izgledala, nova frizura odnosno svjetlija kosa sjajno joj pristaje baš kao i šik crna haljina sa izrezima.

Član jedne od najbogatije porodice na svijetu, nasljednik bankara i finansijera Rotšild bio je kežual odjeven, a njegove čarape su detalje vredan pažnje. Baš neobičan odabir, zar ne?

Nagađa se da bi susret mogao da bude iniciran zajedničkim društvenim zalaganjem, i Anđelina i Rotšild posvećeni su aktivizmu, on želi da "upozori i informiši ljude o globalnom zagrijavanju".

Bogatstvo Dejvida Mejera de Rotšilda procjenjuje se na 10 milijardi dolara.

  • Podijeli: