Nikolina Pišek zablistala na glamuroznom događaju: Modno osvješćena kćerka Grdane i Mortiše Adams

Pišekova je oduševila izgledom na jednom gradskom događaju u Zagrebu, a mnoštvo reakcija izazvao je i tekst koji je ona objavila uz fotke.

Autor: UNA RS
Calendar 24.11.2022.
  • Podijeli:
Nikolina Pišek-1669296286951.webp Foto: Printscreen Instragram/nikolina_pisek

Voditeljka popularne emisije 'Donna' koja se emituje na televiziji UNA, Nikolina Pišek, oduševila je brojne pratioce na društvenoj mreži Instagram nizom novih fotografija. 

Pišekova je zablistala na jednom gradskom događaju u Zagrebu, a mnoštvo reakcija izazvao je i tekst koji je objavila uz fotke. 

"Ono kada Maleficent (Grdana) i Mortiša Adams dobiju modno osvještenu kćer… Oba karaktera obožavam, nekako su opake darkerice u duši kakvom se volim zamišljati i ja. Inače, izvedba mi je loša, kao i koncentracija, pa se uglavnom u brzini upakiram u neku sladunjavu princezicu i poslije se pitam kako se to dogodilo…", napisala je voditeljka i dodala:


"Ali kada Matija Vujica uzme stvar u svoje ruke, svi moji modni vlažni snovi postaju stvarnost. Ovo sam prava ja, a vi se nosite s tim! Veče kada je svaka modna odluka legitimna, samo da ima m*da", poručila je Pišekova na Instagramu i za nekoliko sati prikupila na hiljade lajkova. 

 

 

  • Podijeli: