Moto fest: U slučaju kiše, gorimo još više!

Defile počinje u 18 časova, a koncertni program u 20.30 otvaraju Orthodox Celts

27.05.2023. 12:36
  • Podijeli:
Kerber foto Motofest-6471dc78541c4.webp Foto: Moto fest

Ni nevrijeme praćeno snažnom kišom, vjetrom i grmljavinom, koje je pogodilo Banjaluku neposredno pred početak večernjeg koncertnog programa drugog festivalskoj dana Moto Festa Banjaluka 2023, nije uspjelo da pokvari dobru zabavu i osujeti najvjerniju publiku i brojne bajkere da uživaju u nastupima DLM, Kerbera i Goblina.

Kiša koje je neumorno padala tokom večeri samo je dala intonaciju publici i bendovima da kao jedan glas pjevaju najveće hitove ovih velikih regionalnih muzičkih imena.

Dan 2, Moto Festa 2023 u Banjaluku je doveo još veći broj ljubitelja dvotočkaša koji su tokom cijelog dana pristizali, što organizovano u bojama moto klubova, što samostalno.

Rijeka motora slijevala se prema tvrđavi Kastel, a tamo su ih čekali stunteri koji su još jednom svojim akrobacijama oduševili publiku, najnoviji motori, quadovi i moto oprema izložena na Moto sajmu, a unutar zidina tvrđave Kastel zabava je već uveliko trajala jer su bendovi zaduženi za dnevne svirke već zapalili atmosferu.

Pod parolom „U slučaju kiše, gorimo još više“, bajkeri koji su stigli u Banjaluku, potvrdili su da dobru zabavu i druženje ne može da osujeti ništa, pa čak ni vremenske (ne)prilike.

I danas su na Kastelu, a treći festivalski dan donosi: 

10:00 – 11:00 – Dječiji moto Fest / nastup dječijeg hora „Vrapčići“

10:00 – 19:00 – Moto sajam

13:00 – dnevni koncerti

17:00 – 18:00 – Stunt show

18:00 – Moto defile

Koncertni program

20:15 – proglašenje pobjednika QUAD WEEK

20:30 – Orthodox Celts

22:00 – izvlačenje dobitnika - humanitarna tombole

22:30 – YU grupa

00:30 – Let 3

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Cijena jednodnevne ulaznice za muzički program je 20,00 KM. Prodajna mjesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX prodajne mreže širom BiH, Trg Krajine Banjaluka, Cafe Bar Košnica Banjaluka i Hey Joe.

Ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()