Spektakularni kviz-šou 'Holivudiranje' počinje u četvrtak na UNA TV: U premijernoj epizodi kod Đurička stižu ovi gosti

Ljekoviti smijeh sa plemenitim ciljem, „Holivudiranje” četvrtkom u 21 sat na UNA TV

17.03.2023. 18:47
  • Podijeli:
HOLIVUDIRANJE-1665148877991-1666014753780.webp Foto: holivu

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tijela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA od 20. marta startuje sa bogatom proljećnom programskom šemom.

U bogatoj i kvalitetnoj ponudi koja nas očekuje ovog proljeća na UNA televiziji, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svjetskog glasa „Holivudiranje“ koji vodi naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko.

Od 22. marta, svakog četvrtka u 21 sat gledaćete kako se naše mnogobrojne zvijezde, učesnici kviza, sjajno se zabavljaju. Đuričko nije samo briljantan voditelj već i odličan sudija i koordinator cijelog programa koji bez problema uvodi ekipe u pravila ovog neobičnog takmičenja. U uzavreloj ali i opuštenoj, prijateljskoj i kućnoj atmosferi, poznate ličnosti podijeljeni su u dva tima i takmiče se u pet igara gdje pokazuju potrebno znanje, muzičko umijeće pa i fizičke vještine da bi osvojili poene koji im donose pobjedu.

Osim što nam donose odličnu, ljekovitu i drugačiju zabavu i smijeh, poznate ličnosti učestvuju zbog još jednog divnog i plemenitog cilja – pobjednička ekipa poklanja novac u humanitarne svrhe.

Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija ali i pomagač, uživao je sa svojim ovonedeljnim gostima u njihovom međusobnom zabavnom “okršaju”, a kako i ne bi, kada su snage odmerile dvije sjajne ekipe, koje čine: Voditelj Zoran Kesić, pjevačica Martina Vrbos, pjevač Marko Luis, glumac Viktor Savić, glumac Stevan Piale, glumac Miki Damjanović, rukometaš Ognjen Kajganić i košarkaš Milan Gurović.

“Holivudiranje” je licencni šou program koji se sa velikim uspjehom emituje već čitavu deceniju širom planete. Voditeljka američke verzije ove emisije Jane Lynch, nominovana je čak četiri puta i osvojila dva Emija kao najbolji domaćin jedne emisije u ovoj kategoriji. Ono što je zanimljivo jeste da su emisiju su kreirali glumac/producent Šon Hejz (Džek iz čuvene serije Vil i Grejs) i producent Tod Miliner, a inspirisale su ih večernje zabave u stilu igara koje su obojica organizovali u svojim vilama. „Šon Hejz, tvorac serije, ima te ozloglašene večeri igara koje su toliko zabavne i na koje su dolazili najrazličitiji ljudi, a on ima mnogo zanimljivih ljudi u svom životu“, rekao je Linč za Hafington post. U jednom trenutku pomislili su da bi bilo dobro da ove kućne igre pretoče u TV šou i NBC je pristao. Holivudske zvijezde obožavaju ovaj kviz i gotovo da nema poznate ličnosti iz svijeta filma, muzike i sporta da nije bila dio ove urnebesne zabave.

Na veliku radost gledalaca, ovaj fantastični šou gledaćete od 22. marta svakog četvrtka u 21 sat samo na UNA televiziji.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11), BeotelNet-a (na poziciji 11), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforme (na poziciji 14), Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11), NEXT-a (na poziciji 24) i Jotel-a (na poziciji 27).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), Supernove (na poziciji 19), Logosoft-a (na poziciji 630), HomeTV – Eroneta (na poziciji 30), MAX TV-a (na poziciji 20), WIRAC-a (na poziciji 22), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25), AMBNET-a (pozicija 12), Stokic KDS-a (na poziciji 24), Miss KDS-a (na poziciji 202), TXTV-a (na poziciji 168), KDS Ortak-a (na poziciji 35), DINNET-a (na poziciji 30), KTV E-G-E-a (na poziciji 12) i Global IPTV-a (na poziciji 9 u Federaciji BiH i na poziciji 4 u Republici Srpskoj), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 112).

Takođe, gledaoci Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP (na poziciji 1).

  • Podijeli: