Obožavateljica Keanu Reevesa - "udaću se za tebe", a on njoj, "pazi šta želiš"

Zvijezda akcijske franšize "John Wick" oduševio američke medije

18.03.2023. 10:45
  • Podijeli:
keanu-reeves-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Koliko je drag i simpatičan te iskreno poštuje fanove, holivudski glumac Keanu Reeves ponovno je pokazao nakon premijere novog nastavka akcijske franšize "John Wick: Chapter 4", u New Yorku. Američki mediji oduševljeni su njegovom reakcijom nakon što je iz gungule koja je popratila njegov dolazak na premijeru, čuo uzvik sluđene obožavateljice: "Udat ću se za tebe!"

Zastao je, nasmiješio se i doviknuo obožavateljici: "Okej, ali pazi što želiš" i nasmijao prisutne, prenosi eonline.com.

Keanu slovi za najljubaznijeg glumca, osobu koja ama baš nikad nije odbila selfie s fanovima i koja, čak i kada prilika zahtijeva da pritom zagrli fana, posebnu damu - jer stoje do njega - pazi da ih nikada ne dodiruje, nego ruku drži iza njihovih leđa jer ne želi preći granicu uljudnog ponašanja.

Poznat je i po galantnoj brizi za beskućnike, lavovski dio honorara uplaćuje u dobrotvorne svrhe, živi u hotelima (nije i zasad nema namjeru kupiti vilu u Kaliforniji, Floridi ili u New Yorku gdje se zvijezde vole skrasiti). Često je viđen u podzemnoj željeznici jer uredno koristi javni prijevoz, a taksiste razveseli obilnim napojnicama.

Treba dodati kako je prošao kalvariju u privatnom životu. S bivšom partnericom, američkom glumicom Jennifer Syme izgubio je dijete. Na sam Badnjak 1999. rodilo se mrtvorođenče, djevojčica Ava Archer Syme-Reeves. Nedugo poslije tužnog događaja, raskinuli su, a onda je ona stradala u saobraćajnoj nesreći. Dugo mu je trebalo da stane na noge i ponovno se vrati filmu. Nakon franšize "Matrix" karijera mu je, zahvaljujući novoj akcijskoj franšizi "John Wick" uzletjela nebu pod visine.

  • Podijeli: