Harisov 'Muštuluk' otvara apetit srijedom od 20:50 na UNA TV: Džinović u prvoj epizodi kuva za Nedu Ukraden i Bregu

Ako volite njegove pjesme, voljećete i njegove specijalitete! Od mediteranske do balkanske kuhinje, očekuje vas eksplozija mirisa i ukusa!

17.03.2023. 19:43
  • Podijeli:
MUSTULUK (2)-1666103806116.webp Foto: UNA

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tijela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA od 20. marta startuje sa bogatom prolećnom programskom šemom.

Kvalitetan programski sadržaj za cijelu porodicu postaje sastavni dio svakog doma, a iz produkcijske kuhinje UNA televizije stiže jedinstven kulinarski šou “Muštuluk” koji vodi velika regionalna muzička zvijezda - Haris Džinović.

Malo je poznato da proslavljeni pjevač osim ljubavi prema muzici gaji izuzuzetnu strast i prema kuvanju. On je vrhunski gastronom i odličan domaćin koji uživa u spremanju specijalieta, dobroj atmosferi i u društvu svojih prijatelja.

Haris će u “Muštuluku” upravo svoju ljubav prema kuvanju i muzici podijeleti sa svojim kolegama muzičarima, glumcima i sportistima, nama dobro poznatim TV licima. A čast da prvi probaju Harisove specijalitete od srijede u 20:50 sati imaće velikani muzičke scene - Neda Ukraden i Goran Bregović.

“Muštuluk – radost, uzbuđenje, najbolje od života! Meni jedna od najljepših riječi i ime jedne od mojih najboljih pjesama. Ima nekog meraka u tome da prvi saznaš za nečiju radost, za nečiju sreću. Tu riječ ne izgovaram tako lako, a ni često, a bogami ni bilo kome. Radosne vijesti se baš kao i hrana dijele se samo sa prijatljima” objašnjava Džinović zašto baš ovaj naziv emisije i najavljuje odličan provod uz njegove gurmanluke i goste: “Dobre pjesme će uvijek biti, na to ste več navikli, a sada obećavam i dobru hranu. Eto, sad sam i neki kulinar i voditelj. Moram priznati da mi je lakše pod vodom dva sata nego voditi emisiju ali volim kad istrajem u onome što želim koliko god mi to bilo ponekad teško. Biće i sevdaha, a kako i drugačije kada imamo vrhunske goste, velike ljude, i moje divne jarane, stare prijatelje i baš me zanima za koji bi muštuluk oni pozlatili”.

Haris voli da kaže da je u životu najvažnije da čovjek sluša svoje srce jer svako svoju sreću kuje: “Kad mi kažu da sam imao sreću u životu, ja kažem – jesam ali i tražio sam je. Pored svakog sreća prođe, pa ko je dohvati, ne treba spavati”.

Nema sumnje da će gledaoci uživati u izuzetno prijatnoj i privatnoj atmosferi koju će Haris napraviti za sebe i svoje poznate prijatelje. Kroz ovu emisiju vidjećemo i pjevačevu privatnu stranu, skromnu i bez mnogo pompe, a dobru energiju koju će gledaoci kroz emisiju osjetiti, podijeliće sa brojnim gostima iz svijeta muzike, umjetnosti i sporta.

Red kuvanja, red pjesme i red sjajnih priča Harisa i njegovih poznatih gostiju siguran su recept za dobro i kvalitetno provedeno vrijeme uz UNA TV. Posebno zanimljiv segment će svakako biti anegdote, brojna zajednička sjećanja i zabavne priče iz svakodnevnog života učesnika emisije koji sigurno iz svoje bogate karijere imaju mnogo toga da kažu.

Uz najljepše melodije koje će nam dočarati Harisov dugogodišnji bend, pjevač će sa gledaocima podijeli tajnu spremanja svojih omiljenih jela, mnogih specijaliteta mediteranske i balkanske kuhinje, a podsjetiće nas i na neka davna zaboravljena jela. U tome će mu asistirati još jedan vešt kuvar Marko Lukić Markoni koji je “pobjegao” iz jednog eminentnog restorana u Firenci kako bi asistirao proslavljenom pjevaču u ovom nesvakidašnjem šouu.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11), BeotelNet-a (na poziciji 11), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforme (na poziciji 14), Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11), NEXT-a (na poziciji 24) i Jotel-a (na poziciji 27).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), Supernove (na poziciji 19), Logosoft-a (na poziciji 630), HomeTV – Eroneta (na poziciji 30), MAX TV-a (na poziciji 20), WIRAC-a (na poziciji 22), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25), AMBNET-a (pozicija 12), Stokic KDS-a (na poziciji 24), Miss KDS-a (na poziciji 202), TXTV-a (na poziciji 168), KDS Ortak-a (na poziciji 35), DINNET-a (na poziciji 30), KTV E-G-E-a (na poziciji 12) i Global IPTV-a (na poziciji 9 u Federaciji BiH i na poziciji 4 u Republici Srpskoj), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 112).

Takođe, gledaoci Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP (na poziciji 1).

  • Podijeli: