Aleksandar Apostolovski je voditelj nove debatne emisije Una televizije 'Između redova'

Da li vjerujemo svojim očima, ušima i riječima? Odgovor ćemo dobiti u novoj emisiji “Između redova” sa poznatim novinarom Aleksandrom Apostolovskim, od 23. marta, svakog četvrtka u 21 časova na Una televiziji

17.03.2023. 18:15
  • Podijeli:
IZMEDJU REDOVA-641453aab87a8.webp Foto: UNA

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA startuje u ponedeljak, 20. marta sa bogatom prolećnom programskom šemom.

Nova društveno – politička, debatna emisija Una televizije “Između redova” donosi ono što nam najviše nedostaje, da razumijemo aktulene događaje iz pravog ugla odnosno da naučimo da čitamo između redova.

Novo TV lice I voditelj Aleksandar Apostolovski, poznati novinar i kolumnista lista „Politika”, u svojoj debatnoj emisiji na Una televiziji, istraživaće i otvarati pitanja koja nam kroje sudbinu, postavljati dnevne vijesti u širi i razumljiviji kontekst i sa svojim gostima otvoreno razgovarati o promjenama u okruženju dajući nam novi uvid u domaće i svjetske tokove i događaje. 

Od 23. marta, svakog četvrtka u 20 časova na Una televiziji.

„Oduvijek mi se sviđala stolica na kojoj sjedim. I pozicija da pitam, umjesto da budem pitan. Ideja je da kao kolumnista najuticanijeg i najstarijeg lista u ovom delu Evrope, prenesem duh Gutenberga na ekrane.

Iako u Srbi postoji mnogo televizija i ima puno galame, u javnom prostoru kao da vlada ritual ćutanja. Gosti emisije će biti oni koji nam kroje sudbinu, oni koji se sa tom garderobom nose, kao i oni koji žele da budu novi šnajderi. Ekskluzivni gosti će nam dati odgovore šta će biti sa njima, nama i Srbijom. Toliko za sada, neka nešto ostane između redova”, najavljuje Apostolovski.

Kroz emisije ćemo vidjeti suočavanja i čuti otvorene razgovore između različitih političkih činilaca, analitičara, novinara, ljudi na pozicijama i onih koji svakodnevno utiču na dešavanja u našem okruženju.

Voditelj će sa gostima istraživati najznačajniji spektar aktuelnosti - od međunarodne i unutrašnje politike, ekonomije, velikih događaja, pa sve do društvenih fenomena. Ukratko, sve ono što okupira pažnju javnosti u tom trenutku.

Spremite se da zajedno sa Apostolovskim čitamo između redova.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11), BeotelNet-a (na poziciji 11), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforme (na poziciji 14), Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11), NEXT-a (na poziciji 24) i Jotel-a (na poziciji 27).

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), Supernove (na poziciji 19), Logosoft-a (na poziciji 630), HomeTV – Eroneta (na poziciji 30), MAX TV-a (na poziciji 20), WIRAC-a (na poziciji 22), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25), AMBNET-a (pozicija 12), Stokic KDS-a (na poziciji 24), Miss KDS-a (na poziciji 202), TXTV-a (na poziciji 168), KDS Ortak-a (na poziciji 35), DINNET-a (na poziciji 30), KTV E-G-E-a (na poziciji 12) i Global IPTV-a (na poziciji 9 u Federaciji BiH i na poziciji 4 u Republici Srpskoj), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 112).

Takođe, gledaoci Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP (na poziciji 1).

  • Podijeli: