U BiH danas oblačno vrijeme, pročitajte gdje je najavljena kiša

Vremenski bilten za naredna tri dana

14.11.2022. 07:00
  • Podijeli:
kisa-anadolija Cropped.jpg Foto: AA

Prema prognozi meteorologa u većem dijelu zemlje danas će biti pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je najizglednija na području Hercegovine, Krajine i jugozapadu Bosne. Više sunčanog vremena na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 17°C.

U Sarajevu djelomično vedro. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12°C.

Za sutra se najavljuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalno malo kiše može pasti u Hercegovini. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

U srijedu se očekuje oblačno sa kišom u drugom dijelu dana. Jače padavine tokom noći na četvrtak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Tokom noći vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()