U BiH danas oblačno s kišom, poznato kada se najavljuje snijeg

Vremenski bilten za naredna tri dana

17.11.2022. 06:57
  • Podijeli:
vrijeme_kiša_anadolija 1.jpg Foto: Anadolija

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje djelomično vedro sa prolaznom kišom u jutarnjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine, u jutarnjim satima zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Zatim vjetar mijenja smjer na jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C, na jugu zemlje do 17°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom u jutarnjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 12°C.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme sa kišom. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 15°C.

Za subotu se u Bosni i Hercegovini prognozira oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. U noći na nedjelju u Bosni i u nizinama može padati susnježica ili snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 6°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()