U BiH danas oblačno s kišom, na planinama moguć snijeg

Najavljen i jak vjetar

22.11.2022. 07:44
  • Podijeli:
kisa_padavine_pixabay-1663562810719.webp Foto: Pixabay

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje je registrovana kiša, osim u sjevernim područjima.

Temperature zraka izmjerene u 07:00 sati (°C): Bjelašnica -3; Banja Luka, Bugojno i Tuzla 0; Bijeljina, Drvar, Jajce, Prijedor i Sanski Most 1; Doboj 2; Zenica 3; Ivan Sedlo i Sarajevo 4; Mostar 6; Bihać, Grude i Livno 7; Široki Brijeg i Trebinje 8; Stolac 11; Neum 12°C.

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Jače padavine na području Hercegovine, Krajine i jugozapadne Bosne. Na planinama može padati i snijeg. Vjetar umjeren i jak južnog i jugoistočnog smjera. Povremeno olujni udari juga se očekuju na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

U Sarajevu oblačno sa kišom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 8°C, saopćeno je iz FHMZ.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()