Snijeg zabijelio i na planinama iznad Sarajeva

Trenutno nema informacija o snježnim padavinama u nizinama odnosno gradovima u BiH

21.11.2022. 08:43
  • Podijeli:
terebevic_snijeg_foto_screen-1669016574849.webp Foto: Screenshoot

Na planinama iznad Sarajeva je zabijelio snijeg, no snježnog pokrivača nema mnogo stoga je realno da se većina i otopi tokom dana.

Uživo kamere sa tri bh. planine pokazuju da je snijeg tokom noći napravio bijeli pokrivač.

Čini se da je na Bjelašnici i Jahorini nešto više snijega, nego na Trebeviću i Ravnoj planini, koja se nalazi kod Pala. Trenutno nema informacija o snježnim padavinama u nizinama odnosno gradovima u BiH.

Ovo je inače drugi put ove sezone da je snijeg pao na planinama, a prvi put je kratko pao početkom novembra nakon čega se brzo otopio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()