Poslije podne i tokom noći kiša, evo i gdje

Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu 16 stepeni

13.11.2022. 07:29
  • Podijeli:
vrijeme_kiša_anadolija 1.jpg Foto: Anadolija

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas na sjeveroistoku Bosne najavljuju sunčano vrijeme. U ostatku zemlje pretežno oblačno. Poslije podne i tokom noći kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Vjetar slab promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu 16 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 3, a dnevna oko 11 stepeni.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U poslijepodnevnim satima i tokom noći kiša je moguća i u ostatku naše zemlje. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 9 do 14, na jugu 17 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 10 do 16, na jugu 18 stepeni.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U kasnim večernjim satima kiša je moguća u Krajini. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 11 do 17, na jugu 19 stepeni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()