Na Prokoškom jezeru pao snijeg

Bijele pahulje prekrile drvene kolibe

19.11.2022. 17:18
  • Podijeli:
prokoško_snijeg_fojnica.net 1-1668874662063.webp Foto: Fojnica.net

Na Prokoškom jezeru danas je pao snijeg, ali nije prvi ove godine, jer se ovo područje na planini Vranici zabijelilo još polovinom septembra.

Fotografije drvenih koliba u bijelom ruhu objavljene su na Facebook stranici Fojnica.net.

Danas je u našoj zemlji bilo oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom.

Sutra meteorolozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda najavljuju oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama ponovo snijeg.

Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugoistočni. Jutarnja temperatura od četiri do 10, na jugu do 14, a dnevna od šest do 12, na jugu do 16 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura oko sedam, a dnevna oko devet stepeni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()