Kakvo nas danas očekuje vrijeme?

Maksimalna temperatura vazduha od 13 do 17

15.11.2022. 07:57
  • Podijeli:
oblacno-vrijeme-pixabay.jpg

U Bosni i Hercegovini danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme, uz sunčane periode i malo toplije.

Slaba kiša padaće tokom dana samo ponegdje na jugu. U pojedenim predjelima na sjeveru magla i niski oblaci zadržavaće se duže tokom dana i u tim krajevima će biti svežije vrijeme.

Krajem dana očekuje se novo naoblačenje sa zapada koje će u noći donositi slabu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, na zapadu slab do umjeren jugozapadni.

Maksimalna temperatura vazduha od 13 do 17, u višim predjelima i mjestima sa maglom od devet stepeni Celzijusovih.

Jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a lokalno je registrovana slaba kiša, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()