Danas sunčano i malo toplije!

Temperatura do 14 stepeni

25.11.2022. 08:16
  • Podijeli:
baščaršija_una-1664304040999.webp Foto: Una

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano i malo toplije vrijeme, uz maksimalnu temperaturu vazduha do 14 stepeni Celzijusovih.

Magla će se ponegdje zadržati duže tokom dana uz hladnije vrijeme u tim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče se očekuje postepeno naoblačenje na jugu i zapadu, a tokom noći oblačnost će zahvatiti većinu predjela.

Dnevna temperatura vazduha biće od osam do 14, u višim predjelima i mjestima sa maglom od četiri stepena Celzijusova.

Duvaće slab vjetar, promjenljivog smjera.

U većini krajeva jutros preovladava pretežno sunčano vrijeme, a po kotlinama i uz riječne tokove ima magle ili niske oblačnosti, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()