Uhapšena NBA legenda, pucao na automobil

Nakon svađe sa drugim vozačem

10.03.2023. 07:52
  • Podijeli:
Šon Kemp_Profimedia-6409c91fdabb8.webp Foto: Profimedia

Legendarni američki košarkaš Šon Kemp uhapšen je u noći između srijede i četvrtka zbog pucnjave u gradu Takoma u američkoj saveznoj državi Vašington.

Lokalni mediji navode da je Kemp pucao na drugi auto na parkingu jednog šoping centra, pošto se navodno posvađao sa drugim vozačem.

Incident se dogodio u srijedu oko dva popodne po lokalnom vremenu, dok je policija Kempa uhapsila četiri sata kasnije, pošto je pronašla pištolj na licu mjesta.

Istraga je u toku.

Kemp (53) je 1989. godine izabran na NBA draftu sa od strane Sijetla kao 17. pik. On je u karijeri igrao za Sijetl, Klivlend, Portland i Orlando.

Kemp je nastupio na šest Ol-star mečeva, a tri puta je bio izabran u drugu petorku NBA lige. U karijeri je prosječno bilježio 14.6 poena po utakmici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()