Šokantno: Ostavili bebu na aerodromu jer za nju nisu imali kartu za let

Slučaj se desio u Izraelu

02.02.2023. 11:46
  • Podijeli:
beba (2)-1669372133310.webp Foto: Pixabay

Neimenovani par je napustio svoju bebu na šalteru za prijavu na aerodromu u Tel Avivu u Izraelu nakon što njihovo dijete nije imalo kartu.

Kako navodi CNN, par se utorak se s djetetom prijavljivao na let Ryanaira s aerodroma Ben Gurion za Brisel u Belgiji. Ispostavilo se da beba nije imala kartu i par je krenuo na let ostavivši svoje dijete na šalteru za prijavu na let.

Slučaj je proslijeđen policiji, rekla je glasnogovornica Ryanaira za CNN.

"Ovi putnici koji su putovali iz Tel Aviva u Brisel, 31. januara pojavili su se na prijavi bez rezervacije za svoje dijete. Zatim su otišli do osiguranja ostavljajući dijete, rekla je glasnogovornica Ryanaira za CNN.

Izraelska uprava aerodroma potvrdila je događaj, a portparol policije je rekao da se čini da je stvar riješena do trenutka kada je policija stigla na lice mjesta.

"Beba je bila sa roditeljima i nema dalje istrage", naveo je portparol policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()