Vučić tvrdi da je u "teškoj situaciji zbog naloga za Putinovo hapšenje"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da u Ohridu "neće ništa potpisati"

18.03.2023. 18:26
  • Podijeli:
Miroslav Lajčak_Žozep Borelj_Aleksandar Vučić_sastanak u Ohridu_Foto Instagram buducnostsrbijeav-6415a1bb21320.webp Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

Završen je trilateralni sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova* Albina Kurtija, sa zvaničnicima EU-a Josepom Borrellom i Miroslavom Lajčakom.

Na poziv evropskog šefa diplomatije, u Ohridu se razgovara o sporazumu o implementaciji evropskog prijedloga.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će pozicija Srbije biti teža zbog naloga MKS za hapšenje ruskog predsjednika Vladimira Putina i poručio da u Ohridu "neće ništa potpisati"

Kako javljaju srbijanski mediji, uskoro bi trebala početi press konferencija, a prvi će se obratiti Borell.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()