Vučić sazvao sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost

Aljbin Kurti najavio akciju na na Jarinju i Brnjaku

11.12.2022. 16:14
  • Podijeli:
Aleksandar Vučić_ Milos Tesic_ATAImages_PIXSELL-6394e982be438.webp Foto: Milos Tesic / ATAImages / PIXSELL

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost nakon najnovijih prijetnji premijera *Kosova Aljbina Kurtija da će u večernjim satima svim raspoloživim sredstvima napasti Srbe na barikadama.

Sjednica je najavljena za 19.00 časova. 

O najnovijim odlukama predsjednik Srbije će govoriti u Drugom dnevniku RTS-a od 19.30 časova, prenosi RTS.

Policija *Kosova zatvorila je administrativne prelaze na Jarinju i Brnjaku nakon što su građani na sjeveru Kosova postavili barikade pošto je juče uhapšen bivši policajac Dejan Pantić.

Kurti je danas rekao da je situacija na sjeveru Kosova neprihvatljiva i dodao da "više neće biti odgađanja primjene akcija koje znače uspostavljanje pune kontrole" na tom području.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()