U Podravini teško povrijeđeno troje mladih

Povrijeđeni imaju 19, 18 i 16 godina

26.11.2022. 14:44
  • Podijeli:
Policija_ PU Zadarska-1668247651018.webp Foto: PU zadarska

Troje mladih teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Ferdinandovac u Podravini kada je automobil u kojem su se nalazili sletio sa kolovoza i udario u kuću.

Iz policije navode da je 19-godišnji vozač prevezen u Opštu bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u automobilu dobili povrede opasne po život te su prevezeni u Opštu bolnicu Koprivnica.

Do nezgode je došlo noćas u 1.50 časova, kada je vozilo sletjelo sa kolovoza na travu i udarilo u kuću.

Hrvatski mediji navode da je 19-godišnji vozač upravljao automobilom "volksvagen" koprivničke registracije, da nije imao položen vozački ispit i da mu je utvrđeno 0,45 promila alkohola u organizmu.

Zbog sumnje da je izazvao krivično djelo izazivanje saobraćajne nesreće, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača biće podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu.

U drugoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu A3, kada su se juče sudarili automobil i autobus, poginula je 73-godišnja žena, dok je druga žena koja je upravljala vozilom teško povrijeđena.

Iz policije navode da je utvrđeno da je autobus njemačke registracije, kojim je upravljao 52-godišnji državljanin BiH, zbog neprilagođene brzine kretanja naletio na "volksvagen" zagrebačke registracije kojim je upravljala 44-godišnjakinja.

Od naleta "volksvagen" je podletio pod prikolicu teretnog vozila "mercedes", BiH registracije, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()