Porodica nema informacije o Pantiću, zabrinuti za njegovo zdravlje

Pantiću na teret stavlja da je "organizovao napad na prostorije CIK-a na sjeveru Kosova"

11.12.2022. 18:35
  • Podijeli:
Kosovo_Policija_ROSU_Foto Antonio Ahel ATAImages Pixsell-1667662732148.webp Foto: Antonio Ahel / ATA Images / Pixsell

Porodica Dejana Pantića, koga je na Jarinju uhapsila *kosovska policija, nema nikakve informacije o njemu od trenutka hapšenja i zabrinuta je za njegovo zdravlje.

Članovi porodice kažu da je Dejan težak srčani bolesnik i da mu je prije tri mjeseca ugrađen stent.

"Njemu su potrebni lijekovi koje pije nakon ugradnje stenta, kao i terapija za hipertenziju i slabost srca koju mora redovno da uzima", naveli su članovi porodice Pantić za "Kosovo onlajn".

Oni ističu da nemaju nikakve informacije o tome gdje se Dejan nalazi, niti imaju način da mu dostave lijekove.

"Lijekove nije uspio da mu dostavi ni advokat koga smo angažovali. Advokat nije uspio ni da vidi Dejana, niti da dođe do informacija gde se on nalazi i za šta ga policija tereti", navode članovi porodice Pantić.

Prema njihovim riječima, Dejan nije dobio pravo na poziv nakon hapšenja.

Kako dodaju, jedino što znaju je ono što su čuli u medijima od ministra unutrašnjih poslova *Kosova Dželjala Svečlje, koji je naveo da se Pantiću na teret stavlja da je "organizovao napad na prostorije CIK-a na sjeveru Kosova".

"Dejan nije učestvovao ni u kakvim nemirima. Bio je bez mrlje u karijeri i bez tačke u dosijeu", kažu članovi porodice Pantić.

Očekuju ga brzo kući i da ova nepravda ili greška ubrzo bude ispravljena.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()