Pogledajte kako se provodi omladina u Srbiji: Za noć potroše 1.000 eura

Momak je u jednom momentu snimio i sto na kom su se vidjele flaše pića i nargila

27.03.2023. 15:17
  • Podijeli:
Omladina_Srbija_provod_foto_TikTok-642149e156e53.webp Foto: TikTok/@bahata_omladina

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kom su navodno tinejdžeri iz Srbije u noćnom provodu.

Na nalogu "Bahata omladina", gdje se inače objavljuju snimci bahatosti mladih, ovog puta je objavljen snimak na kom se vidi da je navodni tinejdžer u klubu za večer potrošio 120.000 dinara.

Iako nije poznato gde je nastao video, kao ni ko ga je napravio, u komentarima korisnici osuli su paljbu po mladiću, a većina ga je osudila zbog snimanja.

"A sutra pašteta, kečap i bijeli hleb..", "Tata plaća". "Mora da se zabilježi historijski trenutak kad je potrošio 1.000 eura za veče. Inače ima ljudi koji troše toliko svakodnevno i oni se naravno ne snimaju".

"1.000 evra, ja rekoh 10.000. Pa dobro ima momaka u Beogradu svakodnevno troše pa se ne snimaju". "Kad treba da se odbije od računa, aaa mama tata dajte para", samo su neki od komenatara.

Inače, momak je u jednom momentu snimio i sto na kom su se vidjele flaše pića i nargila, prenose mediji iz Srbije.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()