Naguravanje zbog mesa: "Počeli smo da se otimamo oko hrane"

Haos u šabačkom supermarketu

29.03.2023. 15:08
  • Podijeli:
Guzva u marketu_Instagram-6424384ee37d0.webp Foto: Instagram

U jednom šabačkom supermarketu došlo je do opšteg haosa kada su se, kako pišu mještani, mesni proizvodi našli na sniženju.

Naime, agresivnost potrošača šokirala je javnost nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak stravičnog guranja na granici fizičkog okršaja oko hrane koja je na sniženju.

Jedan od kupaca zabilježio je ovaj prizor, a negativni komentari se samo nižu, prenosi Telegraf.

"Počeli smo da se otimamo oko hrane, Bože sačuvaj", jedan je od komentara, dok su mnogi napisali da je nevjerovatno da su ljudi postali toliko "alavi" da se tuku oko parčeta mesa.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()