Knežević poručio sa skupa: Srbi i Crnogorci nikada neće priznati "lažnu državu Kosovo"

On je naglasio da voli nepokornu Srbiju, na kiši i suncu i geopolitičkom raskršću, zato što je, kako je rekao, svoja i što se bori za svoj narod

26.05.2023. 20:17
  • Podijeli:
Tan2023-05-2620031518_4 skup srbija nade tanjug-6470f5eadb466.webp Foto: Tanjug

Jedan od lidera Koalicije za budućnost Crne Gore Milan Knežević rekao je u svom obraćanju na skupu "Srbija nade" da postoje Srbi i časni Crnogorci koji nikada neće priznati "lažnu državu Kosovo" i poručio da će ukoliko on bude premijer prvo potpisati povlačenje "sramnog priznanja Kosova". 

"Postoje Srbi i časni Crnogorci koji nikada neće priznati lažnu državu Kosovo i želim da znate, ako da Bog, da formiramo vladu kao naša koalicija i ja budem premijer, prva odluka koju ću da potpišem je povlačenje sramnog priznanja Kosova", rekao je Knežević. 

On je naglasio da voli nepokornu Srbiju, na kiši i suncu i geopolitičkom raskršću, zato što je, kako  je rekao, svoja i što se bori za svoj narod.  

"Ja volim ovu Srbiju jer se nikad neće odreći naše Srpske pravoslavne crkve, jer nikada neće poći u rat protiv naše savezničke Rusije, volim Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem koji je najviše pomogao srpski narod u Crnoj Gori", rekao je Knežević. 

On je istakao da je predsjednik Vučić prilikom posljednje posjete obećao dvije fabrike na sjeveru Crne Gore i da kada ga neko pita da li mu je bliži Brisel i Berlin ili Beograd, on postavi pitanje "da li ste normalni?". 

"Mi smo zajedno otpočeli ovo istorijsko putovanje jer smo nezavisne države, sve što boli Beograd i naš narod na Kosovu i Metohiji boli i nas. I  onima koji su protiv ovog skupa želim da poručim - vi ste moja braća, ja ni kod vas ne vidim zlobu i mržnju, nemojte da se dijelite, ako se podijelimo ostaćemo bez države i nezavisnosti", poručio je Knežević. 

  • Podijeli: