Horor: Osmogodišnju kćerku u stanu držao kao roba

Po pričama stanara, zgrada je useljena prije oko 10 godina, koliko je i Uroš P. tu živeo u iznajmljenom stanu

27.03.2023. 14:43
  • Podijeli:
policija srbije mup rs-6409c16731c23.webp Foto: MUP RS

Prava horor priča odvijala se mjesecima, ako ne i godinama, u ulici Ružice Sokić u beogradskom naselju Mirijevo, gdje je Uroš P. držao zatočene i maltretirao svoju nevjenčanu suprugu I. L. i njegovu osmogodišnju kćerku, prenose mediji.

Nesrećna žena uspjela je da pobjegne iz stana 19. marta i sva krvava i prebijena stigla je u PS Palilula, gdje je prijavila svog supruga za nasilje i da kćerku drži zatočenu u stanu.

"Videla sam policiju i Hitnu pomoć, dve policajke su se posebno zauzele da se uđe u stan da se spase dete. Kada su ga iznele videla sam da je devojčica sklupčana u rukama jedne policajke i da na sebi ima ružičastu jaknu, nešto je zapomagala. Mislila sam da je beba, bila sam u šoku kad su mi rekli da ima 8 godina", rekla je jedna stanarka zgrade u ulici Ružice Sokić.

Po pričama stanara, zgrada je useljena prije oko 10 godina, koliko je i Uroš P. tu živeo u iznajmljenom stanu.

"Taj stan je vlasništvo neke žene invalida, ona ga je iznajmila preko svog advokata. Nikada nisam videla to nesrećno dete, ali sam pre dve tri nedelje videla da su se tu neka kola parkirala ispred i da su doneli neku hranu i da je žena imala masnice. Povremeno su se iz tog stana čuli čudni zvuci, a pre nekoliko godina znam da je sa tim Urošem živela druga žena, plave kose, mislim da je i nju maltretirao", kaže jedna komšinica.

Nezvanično se može čuti da prebijena žena, koji je cijeli slučaj prijavila, nije majka djete, a da je djetetova majka svojevremeno, pošto je rodila deijte iz veze sa Urošem P., ubila svoju majku i završila na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi i da joj se gubi svaki trag.

Takođe, može se može čuti da su komšije i ranije prijavljivali slučajeve porodičnog nasilja, da je policija dolazila, ali da ih niko nije puštao u stan i nisu mogli ništa da urade. Nije jasno da li je o slučaju bio obaviješten i CZS ili neka druga nadležna institucija, jer dijete od 8 godina bi po zakonu trebalo da ide u školu.

Stan je obijen i zapečaćem. Iz prostorija se širi jak smrad, a u njemu se nalaze otpaci od hrane za ponijeti i drugo đubre.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, Uroš P. inače ranije osuđivan zbog krivičnih djela vezanih za drogu i nasilje u porodici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()