Djevojka iz taksija svjedočila o masovnom ubici iz Mladenovca

Slagala da je trudna kada je vidjela bombe u rukama masovnog ubice

30.05.2023. 14:13
  • Podijeli:
Uroš Blažić MUP Srbije-6454afb2cae39.webp Foto: MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu dva sata je svjedočila djevojka koja je bila u taksiju u trenutku otmice. Ona je na saslušanju rekla da je uspjela da slaže otmičara Uroša B. da je trudna.

Kako se nezvanično saznaje, ona je to uradila kada je vidjela dvije bombe u njegovim rukama.

Osumnjičeni za masakr kod Mladenovca, taksistu i djevojku u njemu oteo je 5. maja kod Malog Požarevca, nakon što je ubio osam ljudi i ranio 14.

Uroš B. je kod Malog Požarevca zaustavio taksistu. Tada je uz prijetnju dvije bombe naredio da ga vozi do Vinjišta kod Kragujevca. Tamo mu se nalazio ujak kod koga se skrivao nakon zločina. U kolima je bila i djevojka koja mu je rekla da je trudna. Uroš je sjeo na prednje sjedište, a u ruci je imao bombu. Tada se obratio taksisti da će je, navodno, aktivirati, ako ne bude vozio gdje mu je rekao, prenosi Telegraf.

Inače, riječ je o iskusnom taksisti koji je tokom vožnje pričao sa Urošem i govori da će sve biti u redu i da će se on vratiti po njega, ako bude trebalo samo da "trudnicu" odveze do Uba.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu uhapsila i njegovog oca R.B. kao i ujaka G.G. Oni se nalaze u pritvoru i za svu trojicu vodi se isti postupak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()