Beograd: Ušunjao se u studentsku sobu, pa pipkao djevojku

Mladić je pobjegao, ali je juče uhapšen

03.02.2023. 21:21
  • Podijeli:
srpska policija mup srbije (2)-63ce52d6b43cd.webp Foto: MUP RS

Policija na Novom Beogradu u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je i odredila zadržavanje do 48 sati V.Lj. (24) zbog polnog uznemiravanja.

rema informacijama, osumnjičeni je prije nekoliko dana ušao u Studentski dom i ušunjao se u sobu kod jedne djevojke. Dok je ona spavala, V.Lj. ju je pipkao po intimni dijelovima tijela. U jednom trenutku djevojka se probudila i počela da vrišti i traži pomoć.

Mladić je pobjegao, ali je juče uhapšen, piše Telegraf.

Njemu je pisana krivična prijava zbog polnog uznemiravanja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()