Skupština neće raspravljati o tome da Milanović bude nepoželjna osoba

Naredna sjednica NS RS biće održana u utorak 6. juna

29.05.2023. 14:21
  • Podijeli:
Stevandic NSRS-6474968b78fd9.webp Foto: UNA

Nije prihvaćeno da se na dnevni red uvrsti Rezolucija o proglašenju Zorana Milanovića za nepoželjnu osobu kao prijedlog PDP, potvrdio je danas predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić.

"SDS smatra nevjerovatnim što je odbijen prijedlog PDP da se Milanović proglasi nepoželjnom osobom u Republici Srpskoj.  Na Kolegijumu se skidaju tačke dnevnog reda, vrlo interesantno. Ne znam zašto to rade?", poručio je šef SDS-ove poslaničke grupe Vukota Govedarica.

Nije prihvaćen ni prijedlog da se na sjednici raspravlja o stanje u Alumini.

Naredna sjednica Narodne skupštine RS biće održana u utorak 6. juna.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()