Predsjednica Komisije za utvrđivanje sukoba interesa hit na društvenim mrežama!

Izjave je teško citirati, neophodno je pogledati video

29.03.2023. 17:29
  • Podijeli:
Obrenka Slijepcevic-64245a9381ab5.webp Foto: YouTube Print Screen

Predsjednica Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Obrenka Slijepčević, ponovo je imala nastup u Narodnoj skupštini koga je riječima teško opisati.

Na dnevnom redu je izvještaj njene Komisije, ali koga to još zanima kada Obrenka krene sa ličnim obraćanjem narodnim poslanicima, ili kada za govornicom počne da iznosi svoje privatne probleme, prenosi SrpskaInfo.

Budući da je njeo izlaganje nemoguće prenijeti kao kompaktnu cjelinu, prenosimo vam nekoliko nepovezanih, ali upečatljivih rečenica.

„Tri dana do izlaska iz izolacije meni gospođa revizorka nije dozvolila ta tri dana… Znači, to je smrtno opasna bolest od koje je ona, naravno, umrla poslije toga. Ja se izvinjavam kao vjernik, ja nisam gospod bog i ne mogu reći da je ja žalim. Neko je izvršio kaznu“.

„Oko toga ko je politički podoban, ko nije politički podoban, ja kao drugi ne idem na skupove, neka nađe bilo ko gdje me vidio, ne idem na pjevače, ne idem na ovo. Imaš Jutjub, brate, pa gledaj“.

„Ja sam vas zvala na kafu da dođete da pričamo o mom izvještaju. Prema tome, malo sad langsam, da i ja kažem“.

“Šta ste imali u materijalu? Pa, ako ste imali u materijalu, što niste reagovali? Napali ste me“.

“Ako ću ja iduće godine možda biti živa ili neživa…“

Poslanik liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, podsjetio je Slijepčevićevu da joj se cijela sala smije.

"Meni je žao to reći. Koliko puta na vas apelujem da gospođu Slijepčević negdje zaposlite da bude u nekoj administraciji, komisiji, da bude negdje pravnik, ali nemojte da nas bruka i sramoti. Cijeli nam se svijet i region smije", predložio je Vukanović.

Teško je povjerovati da će njegov dobronamjerni savjet neko u vlasti poslušati jer je Slijepčevićeva u imenovanom mandatu. A, osim toga, njeno ponašanje je identično svaki put. I nikom ništa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()