Dodik: Ovo nije najsrećnija situacija, ali idemo dalje

SNSD Istočnog Sarajeva ima pravo da primjedbuje, ali ćemo glasati za Savjet ministara BiH

24.01.2023. 15:34
  • Podijeli:
dodik_ćosić_una-63cff362c154a.webp Foto: Una

Milorad Dodik, lider SNSD-a rekao je danas nakon sastanka u Banjaluci da partijska organizacija  SNSD-a na prostoru Istočnog Sarajeva, ima pravo da primjedbuje na određene stvari. 

"Ovo nije najsrećnija situacija, ali idemo dalje. SNSD će glasati za Savjet ministara - glavni zaključak.", kazao je Dodik.

Ljubiša Ćosić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo i  gradonačelnik Istočnog Sarajeva  i predsjednik kazao je da oni slijede SNSD i Milorada Dodika.

"Što se tiče DNS, zadržavamo integralno mišljenje da politike koje on predstavlja, nikad neće imati našu podršku unutar opštinskih i gradskih struktura", rekao je Ćosić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()