Delegati u Domu naroda BiH sutra o platama i budžetu

Nakon usvajanja u Predstavničkom domu

29.03.2023. 17:39
  • Podijeli:
dom naroda ps bih anadolija-6422c8d93b108.webp Foto: Anadolija

Hitna sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, na kojoj će delegati po hitnom postupku razmatrati prijedloge zakon o platama i o budžetu institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2023. godinu, zakazana je za sutra, najavljeno je iz parlamenta BiH.

Početak sjednice planiran je za 10 časova.

Na dnevnom redu hitne sjednice je zahtjev za razmatranje Prijedloga zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2023. godinu po hitnom postupku, koji je danas dostavljen od Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Pred delegatima će se naći i zahtjev za razmatranje Prijedloga zakona o dopuni Zakona o platama i naknadama u institucijama BiH po hitnom postupku, čiji je prelagač Predsjedništvo BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()