Đajić poziva građane da se prijave na konkurs za načelnike odjeljenja

Đajić ispred Gradske uprave poručio - sada je ovako, a biće ovako

14.07.2023. 10:48
  • Podijeli:
djajic_kolaz-64b10a864d593.webp Foto: UNA

Predstavnici Gradskog odbora SNSD Banjaluka sa koalicionim partnerima zatražili su hitno imenovanje načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi da bi se na taj način deblokirao grad te izbjegle višemilionske tužbe, za koje će, kako kažu, odgovornost snositi gradonačelnik Draško Stanivuković.

Predsjednik GO SNSD Vlado Đajić, pozvao je danas građane da se prijave na konkurs za mjesta načelnika odjeljenja u Ggradskoj upravi.

"Skupštinska većina neće da podrži neadekvatne prijedloge. U SNSD ima mnogo obrazovanih ljudi koji bi mogli da obavljaju funkciju načelnika, ali partijska pripadnost nije kriterijum", rekao je Đajić ispred zgrade Gradske uprave Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()