Vraća se struja: Utvrđuje se uzrok kvara

Uskoro uspostavljanje električne energije, koja je nestala širom Republike Srpske

06.02.2023. 12:58
  • Podijeli:
struja-energija_semafor_banjaluka-63e0ea7a048db.webp Foto: UNA

Očekuje se brz dolazak električne energije. Kako javljaju čitaoci UNE, u pojedinim naseljima u Banjaluci struja je ponovo došla. Naselja Borik i Sunce, Budžak, Ada ponovo imaju električnu energiju.

Semafori u gradu nisu radili jedno vrijeme, ali su u nekim dijelovima grada ponovo u funkciji.

Ekipe su na terenu i utvrđuju kvar. 

Struja je danas oko 11 časova nestala u Banjaluci, Laktašima, Gradiški, Prnjavoru, Mrkonjić Gradu, Kneževu, Kotor Varoši, Prijedoru i Šipovu.

Električna energija, polak ose vraća u naselja i opštine koji su jutros ostali bez struje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()