Snimak šta se dešavalo prije napada u Sarajevu: Djeca uzvikivala "Ubij Srbina"!

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana

14.01.2023. 20:44
  • Podijeli:
skandiranje_Sarajevo_foto_PrtSc-63c305db5888d.webp Foto: PrtSc

Jedan od roditelja dječaka koji učestvuju na međunarodnmg fudbalskom turniru "Šampion junior kup" u Sarajevu podijelio je snimak za koji tvrdi da je nastao jutros.

Na videu se vidi kako grupa dječaka skandira "Ubij Srbina", nakon čega je uslijedio niz incidenata.

Kako se može vidjeti na snimku, ovaj sramni trenutak se dogodio tokom utakmice. Dječaci u tamnim dresovima zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli su da skaču i skandiraju "Ubij Srbina".

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako muški glas dobacuje "Ej, ko ti je to rekao da pjevaš?". Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao, ali se očigledno zgranuo kada je čuo da tako mala djeca pjevaju tako užasnu stvar, piše Kurir.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()