Nevrijeme praćeno gradom pogodilo Banjaluku

Izdat je žuti meteoalarm zbog pojačanog vjetara na području Banjaluke i Foče, s udarima većim od 40 kilometara na sat

25.03.2023. 17:53
  • Podijeli:
Kiša_hladno vreme_Foto Pixabay-638c508d60af8.webp Foto: Pixabay

Nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas, nakon toplih i sunčanih dana, i Banjaluku.

Izdat je žuti meteoalarm zbog pojačanog vjetara na području Banjaluke i Foče, s udarima većim od 40 kilometara na sat.

Voda je za par minuta prekrila ulice u različitim dijelovima grada.

Trenutno je u Banjaluci 11 stepeni celzija, a u posljednjih nekoliko sati padavine su dostigle nivo od skoro 10 milimetara.

Za sada nije poznato da li je led koji je obasuo grad i jak vjetar nanio materijalnu štetu voćarima, ali i ostalim stanovnicima banjalučke regije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()