Gdje se jedu najbolji ćevapi u BiH: Banjaluka, Travnik ili Sarajevo?

Ćevape su ocijenjivali u tri kategorije: ukus mesa, ukus lepinje i sam ambijent mjesta

16.03.2023. 12:13
  • Podijeli:
cevap_shutterstock-1664617502350.webp Foto: Shutterstock

Bh. influenser Robert Dacešin na svom YouTube kanalu objavio je novi video u kojem ga vidimo kako u društvu dvije prijateljice istražuje gdje se jedu najbolji ćevapi u Bosni i Hercegovini.

"Kao jedna od najčešćih debata kada je hrana kod nas u pitanju, je ona vezana za ćevape. Odnosno, gdje se to jedu najbolji ćevapi u Sarajevu, Banjaluci ili Travniku. Složićete se da svako ima svoje preferencije i tip ćevapa koji voli, ali u ovom videu odlučio sam sa svoje dvije prijateljice koje ne žive ovdje, obiđemo ova tri grada i da one kažu gdje su za njih najbolji ćevapi", istakao je u opisu videa Dacešin.

Kako bi stvari učinio zanimljivijim, ćevape su ocijenjivali u tri kategorije: ukus mesa, ukus lepinje i sam ambijent mjesta u kojem su jeli.

Detalje videa možete pogledati u prilogu Roberta Dacešina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()