Dog show: Ko je bio najbolji?

Na tradicionalnoj izložbi pasa u Banjaluci prodefilovalo 125 različitih rasa iz 29 evropskih zemalja

26.03.2023. 20:14
  • Podijeli:

Banjaluka je ovaj vikend domaćin Međunarodne izložbe pasa. Rekordnih više od dvije hiljade prijavljenih učesnika iz zemalja regiona, ali i Engleske, Švedske, Finske, Litvanije i mnogih drugih dovelo je svoje ljubimce na deseti po redu "Banjaluka Dog Show".

Pudlice, labradori, njamački ovčari, zlatni retriveri. 125 različitih rasa iz 29 evropskih zemalja prodefilovalo je na tradicionalnom banjalučkom dog showu. Najljepši, najzdraviji, najnjegovaniji psi dobili su nagrade i priznanja.

"U svim kategorijama posebno se takmiče mužjaci i ženke i naravno u svemu tome se bira i najljepši pas rase koji kasnije učestvuje za najljepšeg psa te grupe, a na kraju i za najljepšeg psa izložbe”, kazao je Siniša Danjko, direktor Banjaluka Dog Show-a 2023.

Kako je sve izgledalo i ko je osvojio najviše nagrada pogledajte u prilogu Nevene Moravac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()