Demofest i zvanično od 20. do 22. jula

Povratak na Kastel

29.03.2023. 18:31
  • Podijeli:
demofest (2)-63ef63690d051.webp Foto: Demofest/promo

Nakon pet godina pauze "Demofest" se vraća na tvrđavu Kastel u Banjaluci. Naime, kako je saopštio organizator, novo izdanje će biti održano od 20. do 22. jula, saopštio je organizator.

Ovim je i zvanično potvrđen već očekivani termin 12. izdanja popularnog festivala demo bendova, najvećeg u ovom dijelu Evrope.

Konkurs za demo bendove traje od 17.02 do 17.04, a za najuspješnije na festivalu pripremljene su i vrijedne nagrade.

Tako pobjednika očekuje produkcija albuma u vrijednosti od 5.000 evra, dok su kao druga i treća nagrada predviđene binske opreme vrijedne dvije hiljade, odnosno hiljadu evra.

Najboljem basisti biće dodijeljena nagrada "plavi bas".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()