Banjaluka i Tuzla među najpovoljnijm evropskim destinacijama za vikend u dvoje

Grad Niš na prvom mjestu, Sarajeva nema među ovih deset gradova

05.03.2023. 12:00
  • Podijeli:
banjaluka_una - turizam-1663953538813.webp Foto: UNA

Jersey Island Holidays proveo je istraživanje o najjeftinijim destinacijama u Europi za sve one koji žele otići na vikend putovanje s partnerom ili prijateljem, ali imaju ograničen proračun, prenosi Index.hr.

Uzimajući u obzir prosječne cijene taksija, alkohola, smještaja, večera i ostalih elemenata koji čine svako putovanje, istraživanje je došlo do nekoliko najpovoljnijih evropskih destinacija za vikend u dvoje.

Zanimljivo je da su prva tri mjesta osvojila čak dva grada iz BiH, Banjaluka i Tuzla, te grad Niš u Srbiji, a da se primijetiti da su regionalna odredišta dominirala i ostatkom popisa. 

U Nišu vam za vikend treba tek 125 eura. U Banjaluci vikend stoji otprilike 135 eura, a u Tuzli pet eura više.

Ovo je deset najpovoljnijih destinacija u Europi:  Niš, Srbija,  Banjaluka, BiH, Tuzla, BiH, Priština, Kosovo*, Skoplje, Sjeverna Makedonija, Podgorica, Crna Gora, Kišinjev, Moldavija, Debrecen, Mađarska, Lublin, Poljska i  Beograd, Srbija,
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()