Žrtvu izbo nožem i gušio truleksom: Zoriću produžen pritvor

Osumnjičenom za ubistvo Nede Milojević produžen pritvor za još dva mjeseca

28.02.2023. 11:15
  • Podijeli:
zarko zoric foto Facebook-63cea76a0652d.webp Foto: Facebook

Okružni sud u Prijedoru produžio je pritvor Žarku Zoriću (39) iz Prijedora osumnjičenom za teško ubistvo partnerke Nede Milojević (44) koju je izbo nožem i gušio truleksom!

Kako je potvrđeno za UNU pritvor je produžen za još dva mjeseca.

Podsjetimo, zločin se dogodio 20. januara ove godine. Prema nezvaničnim informacijama motiv stravičnog zločina je ljubomora.

Zorić i Milojevićeva su bili u vezi, ali su se kritični dan posvađali. Žena je više puta izbodena nožem i to po glavi i vratu, a povrede je imala i po rukama što ukazuje da je pokušala da se odbrani od ubice. Teško ranjenoj ženi u usta je naguran truleks, da ne bi mogla dozivati pomoć.

Nakon zločina Zorić je u stanu podmetnuo požar, kako bi prikrio tragove ubistva, a onda je pobjegao iz zgrada u kojoj je Milojevićeva živjela. Nakon dojave požara intervenisali su vatrogasci koji su u stanu zatekli tijelo. Istražujući cijeli slučaj policija je od komšija saznala da se na dan ubistva, ali i noć prije iz stana čula svađa, što je pomoglo u otkrivanju identiteta osumnjičenog koji je ubrzo i uhapšen.

Zorić je tokom saslušanja u policiji i tužilaštvu priznao zločin.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()